Biography

Zolang ik mij herinneren kan ben ik al bezeten van muziek. Als DJ begon ik op 11 jarige leeftijd in diverse wijkcentra’s te draaien, daar ben ik al snel verslaafd geraakt aan de Hardcore muziek (Early Rave). Ook heb ik destijds gedraaid voor de lokale omroep Almelo.

Van 2009 tot en met 2016 heb ik een wekelijks Hard-Dance radioprogramma gedraaid genaamd BeatSessionZ. Daarnaast ben ik als resident DJ begonnen bij een groot Horeca onderneming in Almelo. In de zomer van 2016 ben ik op vakantie geweest in Malgrat de Mar, tezamen met de BeatDoctors heb ik daar mogen draaien in diverse hotels en clubs.

Nu, met ruim 20 jaar DJ ervaring, weet ik alle muziekstijlen zonder problemen aan elkaar te mixen, ik heb een goede en brede smaak in muziek en experimenteer hier dan ook graag mee gedurende de sets, of het nu gaat om een bruiloft, een zomerfeest, festival of een ander evenement, DJ dago zal er alles aan doen om het grote feest tot een succes te maken.

Categorie:
Feest/Club/Event DJ
Officiele genre:
House/Freestyle/Hardstyle/Hardcore

Genres:
DanceClassics
Top 40
House
Hardstyle
(Happy)Hardcore
R&B
Moombahton
Reggaeton
90’s
Zero’s en nieuwe hits.

Don\'t be shellfish.......Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditEmail this to someone